Kantoor opleveren voor verkoop

Wanneer je al om tafel bent geweest om een kantoorpand op te leveren en te verkopen, dan is het natuurlijk ook de bedoeling dat je het pand in eerste instantie van de beste kant laat zien. zorg er daarom voor dat het netjes opgeruimd is en dat het op de beste manier kan worden verkocht. Wanneer het dan ook daadwerkelijk is verkocht terwijl je een goede makelaar in de arm hebt geslagen, dan is het van belang dat je het ook goed kan opleveren.

Wie moet het doen?

Als je als bedrijf gaat verhuizen dan zijn er niet ineens allemaal handen vrij om te gaan helpen. Het ‘normale’ werk gaat waarschijnlijk gewoon door en daarom is een kantoor leegmaken ook niet zo gepiept. Dit is wel het geval wanneer je dit gaat uitbesteden; er wordt snel en netjes te werk gegaan zodat het snel genoeg gaat en het vervolgens aan alle eisen voldoet. Wel zo fijn om hulp bij te krijgen zodat je er niet helemaal alleen voor gaat staan, want al het personeel inschakelen dat is nog niet zo makkelijk.

Schoonmaken?

Een kantoorpand moet namelijk wel relatief schoon worden opgeleverd, dat is wel zo netjes voor het bedrijf dat het pand heeft overgekocht. Zo moet je een kantoor bezemschoon opleveren en dat kan ook voor je worden gedaan. Zo hoef je je daar helemaal geen zorgen om te maken en wordt het precies zo opgeleverd als het moet. Tijdens de verhuizing heb je namelijk ook nog andere dingen aan het hoofd en heb je geen tijd om na te denken over wie de kantoorpanden even gaat vegen bijvoorbeeld.

Milieubewust afval afvoeren

Wanneer je een bedrijf inschakelt om het bedrijfspand schoon op te leveren en af te maken, dan wordt ook het afval milieubewust afgevoerd. Wat nog gebruikt kan worden gaat dan naar goede doelen en ook kunnen er meubelen worden opgekocht zodat je het niet weg hoeft te gooien. Wel zo handig en het kan dan ook nog wat geld opleveren wanneer iemand anders jouw kantoorartikelen weer kan gebruiken.