Waarom je in Noord Holland wilt wonen

Heb je plannen om te verhuizen? Misschien is Noord-Holland dan wel een leuke plek voor jou. Noord-Holland staat op de tweede plaats als het gaat om inwoneraantal en is komt op de vierde plaats qua grootte. De provincie heeft onze grote en bekende hoofdstad Amsterdam met de nabijgelegen stad Haarlem waarin genoeg cultuur is te snuffelen. Bovendien zijn er ook genoeg plekken om van de Nederlandse natuur te genieten. Of je nu graag onder de mensen bent of meer met de natuur bent verbonden, de keuze is aan jou, want de opties zijn mogelijk binnen deze provincie. Voor meer informatie over je verhuizing kun je gaan naar Voordeligeverhuisservice.

Veel natuur in de omgeving

Zoals hierboven werd genoemd, is er genoeg groen te vinden in Noord-Holland. In bijvoorbeeld Heerhugowaard ben je in een omgeving waar voldoende groen en andere natuur te vinden is. Bovendien woon je in Noord-Holland lekker dicht bij het strand dus het is handig genoeg daar regelmatig een bezoekje aan te brengen. Je hoeft niet per se in een klein huisje te wonen in een natuurlijke omgeving. Je kunt er gewoon rustig wonen, maar je vindt wel alles wat je nodig hebt op korte afstand. Je kunt de natuur gebruiken om te ontspannen.

Steden bereikbaar

Daarnaast is het aanbod aan werk in Noord-Holland vrij aanzienlijk, dus mocht je een nieuwe of andere baan zoeken dan kun je het hier zeker eens proberen. In Noord-Holland woon je niet erg ver van andere steden vandaan, dus veel soorten werk zullen wel bereikbaar zijn. Via de snelweg kan je gemakkelijk naar Amsterdam toe of naar de grote steden in Zuid-Holland of Utrecht. Bovendien zijn er veel verbindingen met het openbaar vervoer dus je bent snel op werk of school. Het vervoer is naast werk en school natuurlijk ook handig voor vakantie en uitjes. Als je er dus aan denkt om te verhuizen naar Noord-Holland, dan kan er zoeken naar een verhuisbedrijf in Noord Holland.