Zoveel keuzes bij raamdecoratie op maat 

Ben je klaar met de standaard raambekleding en wil je raamdecoratie op maat? Dat is een slimme keuze, want de opties zijn oneindig. Maatwerk is in de regel duurder dan standaard fabricages, maar dan heb je ook iets wat echt op jouw wensen en behoeftes is aangepast en waarvan je dientengevolge lang kunt genieten. De meeste raambekleding specialisten, zoals Raamdecoratieshop, maken ook raambekleding honderd procent op maat. Jij stelt de raamdecoratie samen en zij produceren het binnen een snelle levertermijn. Ideaal toch?

Raamdecoratie op maat: de soorten die mogelijk zijn

Alle op maat gemaakte raambekledingen worden gemaakt, zoals jij dat wenst. Experts maken jouw op maat gemaakte raambekleding en houden hierbij rekening met jouw woonsituatie en behoeftes. Welke soorten raamdecoraties krijg je op maat gemaakt? 

Rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, plisségordijnen en vouwgordijnen krijg je op maat gemaakt. Staat jouw raamdecoratie er niet bij? Schroom dan niet om contact op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Gordijnen op maat biedt vele keuzemogelijkheden

Bij gordijnen heb je al zoveel keuzemogelijkheden: de kleur, het patroon, de soort stof, de mate van lichtinval en dergelijke. Gordijnen zijn geschikt als raamdecoratie op maat, omdat ze privacy bieden en gordijnen kunnen ook isolatiemogelijkheden bevatten. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende gordijnen, die koelte binnenhouden. In slechts een aantal duidelijke stappen heb je jouw gordijnen op maat.

Vitrages op maat: kies zelf je verduistering

Vitrages en inbetweens heb je in verschillende stijlen en in verscheidene ontwerpen. Vitrages zijn in principe transparant en zorgen ervoor dat er geen inkijk overdag kan plaatsvinden. Inbetweens zijn half transparant. Vitrages op maat kun je nog aanpassen. Je kunt kiezen voor verduisterende stoffen. Je hebt meer dan dertig verschillende kleuren tot je beschikking. En je kunt zelf je maat kiezen. Maak je ze even groot als je raam of laat je ze liever wat langer maken?

Duo en normale rolgordijnen op maat voor lichtinval en privacy

Rolgordijnen zijn handig voor rechte ramen, draai kiepramen en dakramen. Je kunt de lichtinval en stoftransparantie allemaal zelf bepalen bij deze raamdecoratie op maat. je kunt zelfs specifieke rolgordijnen laten ontwerpen voor de vochtigere ruimtes als de badkamer. Deze rolgordijnen hebben dan vochtbestendige eigenschappen. Een duo rolgordijn bestaat uit verschillende stof- of gaasbanen. Deze rolgordijnen zijn geschikt voor rechte ramen en krijg je ofwel semi-transparant of verduisterend. De lichtinval en privacy kun je zelf reguleren. Ook bij de duo rolgordijn heb je echter een grote keuzevrijheid in kleur en afmeting. 

Plisségordijnen op maat voor bijna alle ramen

De plisségordijnen zijn raamdecoratie op maat met ontzettend veel keuze opties. Ze zijn geschikt voor rechte ramen, draai kiepramen en dakramen. Je hebt de reguliere modellen, waarbij de gordijnen aan de bovenzijde van de rail vastgemaakt worden of je hebt de top down bottom up modellen. Hierbij kun je veel spelen met lichtinval. Je hebt verder nog de keuze tussen enkele of dubbele stof. Sommige plisségordijnen kunnen zelfs vochtbestendig gemaakt worden, waardoor ze ook geschikt zijn als raamdecoratie op maat in de badkamer.